Over mij


Jessica Lelieveld


Beeldend kunstenaar. 


Grote en kleine gebeurtenissen om mij heen worden beelden in mijn hoofd. Voor mij is de uitdaging deze beelden tastbaar te maken.  Ik heb de grote lijnen in mijn hoofd, zet die op papier en vervolgens bouw ik het beeld stukje bij beetje op. Het groeit onder mijn handen.

 

 

Inspiratie 

 

Mijn omgeving inspireert mij altijd. De wisselingen van de seizoenen waarbij steeds een ander palet aan kleuren ontstaat, het weer dat elk moment de lucht doet veranderen. En zeker nu ik tussen de akkers in het weidse landschap aan het Reitdiep in Noord Groningen woon heeft de ruimte grote invloed op mij en mijn werk. Ze dagen me uit objecten te maken waarin ik hun sferen wil pakken en vasthouden. Zo ontstaan er zowel abstracte als figuratieve objecten.

Het beeld uit mijn hoofd halen en er een tastbaar werk van maken is een spannend avontuur waar ik graag helemaal in opga.

 

 

Keramiek en gemengde techniek


Hoewel klei mijn belangrijkste bouwmateriaal is, werk ik ook graag met andere materialen als hout, papier, glas, plastic en metaal, om mijn beelden  tot de juiste uitdrukking te brengen.

  


 

 

 

 

deze website is voor het laatst bijgewerkt op 11 november 2017
Powered by webXpress